× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Franciaország szálláskereső portál

Üdvözöljük a Szállás-Franciaország.hu oldalán! Franciaországba utazna, de nem tudja hol talál igényes, olcsó és Önnek mindenben megfelelő szállást? Ha Franciaországban szeretne szállást foglalni, nálunk jó helyen jár, mert oldalainkon több ezer franciaországi szállás található. Válasszon igényei szerint a franciaországi szállások, szállodák, apartmanok, vagy panziók közül! A szálláskeresés és szállásfoglalás egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Foglaljon szállást Franciaországban a Szállás Franciaország szálláskereső portál oldalain! Franciaország várja Önt!

Szállás Auvergne régióban

Szállás Bretagne régióban

Szállás Burgundia-Franche-Comté régióban

Szállás Felső-Franciaország régióban

Szállás Dél-kelet Franciaország régióban

Szállás Île de France régióban

Szállás Közép-Loire-völgy régióban

Szállás Loire mente régióban

Szállás Normandia régióban

Szállás Provence - Alpes - Côte d'Azur régióban

Szállás Aquitaine régióban

Franciaország látnivalói, nevezetességek Franciaországban:

Franciaország minden egyes tája egyedülálló élményeket rejt. Elbűvölő, csodálatos, magával ragadó, a romantika és a divat Mekkája, az ízletes és elegáns konyha megteremtője. Változatos tájak, a régiók rejtett kincsei, színes események és fesztiválok. Kastélyok, apátságok, múzeumok és más kihagyhatatlan műemlékek garantálják, hogy egy igazán változatos és művészi élményben legyen része az utazónak. Látnivalókból, múzeumokból és érdekes helyszínekből Franciaországban nincs hiány. Látogassa meg Ön is Franciaország legszebb helyeit, amelyeket egyszer látnia kell.

Akármilyen is legyen az Ön ízlése, a francia városok modernitásukkal és kulturális kincseikkel biztosan leveszik majd a lábábról. Miután felfedezte a városok lüktető gazdagságát, merüljön el Franciaország régióinak, vidéki városainak és falvainak látnivalóiban. Sétáljon a vidéki tájakon és ismerje meg a francia életstílus jellemzőit, a gasztronómiai élményeket és a francia borvidékeket, Franciaország várja Önt!

Több mint 45 millió ember látogat el évente Franciaország legkedveltebb turistacélpontjába Párizsba. Párizs "a fények városa" és „a divat fővárosa” becenevekkel büszkélkedhet, nem véletlenül, hiszen ismert romantikus hangulatáról és vezető szerepet tölt be az üzleti életben, a szórakoztatásban, a gasztronómiai életben, a divatban, a művészetben és a kultúrában egyaránt. Párizs bátran kijelenthetjük, hogy azon városok közé tartozik, melyet életünkben legalább egyszer látnunk kell. További turista célpontok, amiket érdemes megnézni, ha Franciaországban jár: Bordeaux, Nizza, Marseille, Cannes, Lyon, Biarritz, Strasbourg, Arles, Loire-völgye.

A népszerű idegenforgalmi célpont a Loire-völgy nagy tekintélynek örvend, hiszen nagyszerű látványt nyújtanak pompás kastélyai, festői szőlőültetvényei és történelmi falvai. A Loire-völgy 175 méter hosszan húzódik a Loire folyó mentén, mely keresztülfut Franciaország legszebb kastélyai és falvai között.

Szállás Franciaország nagyobb városaiban:

Szállások Franciaország összes településén és Korzikán: